Om oss

Canvasson.se, moderbolaget Afle Nordic AB med huvudkontor i Stockholm, är en digital oas för heminredningsentusiaster. Specialiserade på väggdekor, erbjuder vi ett omfattande sortiment av produkter som förvandlar rummet till en personlig uttrycksplats. Vår passion är att skapa inspirerande miljöer där varje detalj speglar kundens unika stil och behov.

Vår webbutik strävar efter att erbjuda inte bara produkter utan en hel upplevelse. Vi vill vara mer än bara en handelsplats; vi vill vara en källa till inspiration och kunskap om de senaste trenderna inom heminredning. Genom regelbundna uppdateringar av vår katalog och innehållsrika blogginlägg strävar vi efter att hålla våra kunder engagerade och uppdaterade om det senaste inom branschen.

Vårt mål är att skapa nöjda kunder som återvänder gång på gång för att utforska vårt sortiment, hitta nya idéer och ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter. Oavsett om det är för hemmets alla rum, sommarstugan eller arbetsplatsen, erbjuder våra produkter en mångsidig användning och en möjlighet att skapa personliga utrymmen som utstrålar karaktär och stil.

Utöver canvasson.se driver vi även den onlinebutiken dinväggdekor.se, https://dinvaggdekor.se, där vi fortsätter att erbjuda ett brett utbud av dekorativa lösningar för hemmet. Dessutom har vi skapat en informationsportal för japanska utbytesstudenter och de som reser till Sverige under ramen för ferieavtalet (working holiday), https://www.working-holiday-sweden.jp. Genom denna portal strävar vi efter att underlätta och berika deras upplevelse i Sverige genom att tillhandahålla användbar information och resurser.

Med våra olika plattformar strävar vi efter att berika människors liv genom att erbjuda produkter och tjänster som inspirerar, förenklar och förskönar deras vardag.


Vi som jobbar med canvasson.se är Dennis och Mami. Khosrow är vår styrelseordförande. Vi har alla lång erfarenhet av bland annat e-handel, kundservice, CRM och IT både i Sverige och internationellt.

 

Det här är gänget på canvasson.se

 

Dennis har många års erfarenhet av att etablera kundfokuserade CRM strategier både i Sverige och internationellt.

Mami har lång erfarenhet som konsult med fokus på att hjälpa svenska företag att etablera affärskontakter internationellt.

Khosrow har många års affärserfarenhet av IT, detaljhandel och e-handel både i Sverige och internationellt. 

 

  Vår målsättning är nöjda kunder

  • Alltid erbjuda den bästa möjliga servicen.
  • Ha högsta kvalitet på våra produkter.
  • Alltid erbjuda bra priser.
  • Trygga och säkra betalningsalternativ.
  • Miljövänliga och säkra produkter.
  • Fri leverans vid köp över 999 SEK.

Kontakta oss gärna via e-post support@canvasson.se
eller på telefon 073 804 61 71, internationellt +46 73 804 61 71