Frågor och svar

Hur betalar jag hos canvasson.se?
Vi har säkra betalningar i samarbete med Klarna, och Shopify Payment Sevices. Välj att betala med kort, mot faktura eller dela upp din betalning.

Hur mycket kostar frakten?
Vi erbjuder fri frakt när du handlar för mer än 999 SEK, handlar du för under 1000 SEK betalar du endast 69 SEK för frakten.

Hur lång är leveranstiden?
För de flesta produkter är leveranstiden cirka 5 till 7 arbetsdagar inklusive tillverkningstid.

Vad gör jag om paketet eller varan är skadat vid leverans?
Om olyckan är framme så kontakta oss via e-post och bifoga bilder på skadan. Vi kommer att kontakta dig och informera dig om vart du ska skicka den skadade varan. Observera, returnera inte varan innan vi har kontaktad dig. Vi kommer givetvis att ersätta den skadade varan kostnadsfritt.

Kan jag ångra mitt köp?
Alla våra produkter tillverkas på beställning. Hos oss gäller inte ångerrätt och öppetköp för produkter som är tillverkade på beställning.

Vad gör jag om jag inte får en beställningsbekräftelse?
Om av någon outgrundlig anledning en beställningsbekräftelse inte kommer till din e-post adress så är det bara att ringa oss på 073 804 61 71 (internationellt +46 73 804 61 71) alla dagar mellan 8-21 eller skicka e-post till support@canvasson.se  med detaljerna på din beställning så löser vi det.

Hur kan canvasson.se hålla låga priser?
Vi håller inga varor på lager och tillverkar alla våra produkter på beställning vilket innebär låga lagerkostnader och inget onödigt materialspill vilket även är bra för miljön.

Vad kan jag köpa hos canvasson.se?
Vi säljer fototapeter och kommer snart även att lancera försällning av posters, canvastavlor och tillbehör.

Vad är det för kvalitet på produkterna i canvasson.se butik?
Allt vi säljer i butiken är av högsta kvalitet och allt material som används vid tillverkningen av våra produkter är EU certifierat, giftfritt och miljövänligt.

Hur vet jag när ni har en kampanj?
Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du information om våra kampanjer och nyheter i butiken.

Kundservice alla dagar 8-21
Hoppas att du fick hjälp med dina frågor. Om du har någon fråga som du inte fått svar på är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 073 804 61 71 (internationellt +46 73 804 61 71) eller via e-post support@canvasson.se.